Happy Leader - Succesvol een team aansturen op jouw manier

Bestel vandaag nog en ontvang een gratis Masterclass!

Effectief leidinggeven, happy leader

In dit boek leer je:

 • Hoe je succesvol een team aanstuurt op een manier die bij je past
 • Hoe je meer inzicht krijgt in je team en de dynamiek zodat je jouw team nog beter kunt aansturen
 • Een bewezen leiderschapsstrategie
 • Hoe je een nog betere leider wordt
 • De succesformule in leiderschap


Bestel Happy Leader nu voor maar €24,95

Reviews

 • Praktisch
 • begrijpelijk
 • duidelijk


Een leider ben je niet zomaar. En een tevreden of gelukkig team is ook geen vanzelfsprekendheid.
Hoe kun je dat wel bereiken? Zonder te verzanden in "de waan van de dag". Dat wordt goed uitgelegd in dit boek; zeer praktisch en begrijpelijk.
Dit maakt leidinggeven leuk!

Review boek happy leader
Gerdy Pusceddu
 • voorbeelden die iedereen kent of kan toepassen
 • checklists tussendoor
 • schrijfstijl: kort en bondig


Het boek leest als een magazine: korte hoofdstukken, quotes, voorbeelden en tussendoor checks of je er nog bij bent. Niks geen langdradige hoofdstukken of ingewikkelde theoretische benaderingen. En toch denk ik nu: wat een goede tips! Ik had vooral interesse in het verschil tussen managen en leidinggeven. Romilde komt hierin snel tot de kern hoe je het verschil kan definiëren maar ook hoe je het verschil kan maken. Ik ben zelf iemand die altijd feedback geeft: gevraagd en ongevraagd, positief en opbouwend maar dit boek is je nieuwe bijbel eh magazine als JIJ het verschil wilt maken zonder dat ik 1 verbeterpunt kan of kon vinden.

Review boek happy leader
Sander Bruil

"Inspirerend om te lezen, op een persoonlijke manier, zonder poespas en je wordt met de zin succesvoller (!) Dit boek maakt je direct enthousiast en zorgt ervoor dat je staat te springen om te implementeren. Elk hoofdstuk bevat verbeteringen die je direct kan doorvoeren. Er vallen om de minuten kwartjes en de juiste manieren om te groeien worden op een presenteerblaadje aangereikt. Een boek waar je echt iets aan hebt. Zelfs als je geen team leidt een aanrader, want worden we niet allemaal succesvoller wanneer we leren over(persoonlijk) leiderschap en dit dagelijks toepassen?!"

Britt Noppen

Over de auteur

Romilde is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Na jaren zeIf leiding te hebben gegeven aan teams en verandertrajecten te hebben begeleid richtte zij in 2012 haar eigen bedrijf op. Vanaf dat moment besloot ze om andere ondernemers en leiders te helpen succesvol te zijn in het aansturen van hun team.


Leiderschap is namelijk niet iets wat je er zomaar even bij doet volgens Romilde. Het is een vak apart en ook zeker niet voor iedereen weggelegd, maar als jij weet aan welke knoppen je moet draaien, kun je er heel goed in worden én top resultaten boeken met je team.


Sinds 4 jaar heeft biedt ze online leiderschapsprogramma's aan en heeft ze inmiddels heeft ze meer dan 3000 klanten mogen helpen met haar programma's. Daarnaast kun je haar ook kennen van haar boek Happy Leader - Succesvol een team aansturen op jouw manier of van LinkedIn, Instagram of TikTok waar ze meer dan 12.000 volgers heeft.

Bestel Romilde haar boek
En leer een bewezen strategie

11.000+

Volgers op LinkedIn

3000+

Leidinggevenden geholpen

17+

Jaar ervaring