Happy Leader

Succesvol een team aansturen op jouw manier!

boek the happy leader romilde

Succesvol een team aansturen op jouw manier

In dit boek krijg je de formule waarmee je succesvol een team aanstuurt op de manier die bij jou past

Heb je regelmatig het gevoel dat je geen controle hebt? Dat je vooral druk bent met brandjes blussen? Dan ben je wel een manager, maar nog niet de leider die jouw team verdient. 

Als je een team succesvol wilt aansturen, dan kun je niet blind vertrouwen op je intuïtie. Doe wat alle goede leidinggevenden doen, en baseer je aanpak op een bewezen successtrategie. In dit boek maak je kennis met de formule van leiderschapsexpert Romilde van Commenée die je leven als leidinggevende zal veranderen.

Ruil je onzekerheid in voor zelfvertrouwen en ontdek wat een goede leider doet om zijn medewerkers te overtuigen. Zo blijf je niet hangen in de middenmoot, maar groei je uit tot een succesvolle manager die leidinggeeft op een manier die past bij jou en je team.

Reviews

Happy leader leest als een magazine!
"Nadat ik dit boek had gelezen dacht ik: nee, heb ik het al uit? Dat is het mooie aan dit boek door onder andere de schrijfstijl van Romilde, maar ook omdat dit boek zo logisch is opgebouwd waardoor het bijna simplistisch lijkt. Het leest als een magazine: korte hoofdstukken, quotes, voorbeelden en tussendoor checks of je er nog bij bent. Niks geen langdradige hoofdstukken of ingewikkelde theoretische benaderingen. En toch denk ik nu: wat een goede tips! Ik had vooral interesse in het verschil tussen managen en leidinggeven. Romilde komt hierin snel tot de kern hoe je het verschil kan definiëren maar ook hoe je het verschil kan maken. Ik ben zelf iemand die altijd feedback geeft: gevraagd en ongevraagd, positief en opbouwend maar dit boek is je nieuwe bijbel eh magazine als JIJ het verschil wilt maken zonder dat ik 1 verbeterpunt kan of kon vinden. Je zou het zelfs aan je team cadeau kunnen geven (met het oog op de naderende feestdagen) om te snappen hoe je als team functioneert en welke rol ieder kan nemen om samen succesvol te zijn. Want zeg nou zelf, wanneer je een leider bent wil je toch OOK geholpen worden. Dit boek doet dat voor, met en door jou. Ik ben een happy reader!"
Sander
Een aanrader!
"Inspirerend om te lezen, op een persoonlijke manier, zonder poespas en je wordt met de zin succesvoller (!) Dit boek maakt je direct enthousiast en zorgt ervoor dat je staat te springen om te implementeren. Elk hoofdstuk bevat verbeteringen die je direct kan doorvoeren. Er vallen om de minuten kwartjes en de juiste manieren om te groeien worden op een presenteerblaadje aangereikt. Een boek waar je echt iets aan hebt. Zelfs als je geen team leidt een aanrader, want worden we niet allemaal succesvoller wanneer we leren over(persoonlijk) leiderschap en dit dagelijks toepassen?!"


Britt
Toepasbaar vanaf de eerste dag!

"Romilde heeft een manier gevonden waarop ze haar visie dusdanig uitlegt dat iedereen er per direct in de praktijk mee aan de slag kan!


Heel leesbaar geschreven en goed opgebouwd - een absolute aanrader voor een beginnend leidinggevende en een goede eyeopener voor degene met meer ervaring en toch het gevoel heeft meer uit zijn/haar team en zichzelf te kunnen halen."

C. Louwerse
Leidinggeven wordt leuk op deze manier

"Een leider ben je niet zomaar. En een tevreden of gelukkig team is ook geen vanzelfsprekendheid.

Hoe kun je dat wel bereiken? Zonder te verzanden in "de waan van de dag". Dat wordt goed uitgelegd in dit boek; zeer praktisch en begrijpelijk.

Dit maakt leidinggeven leuk!"

Gerdy