Gratis Checklist Teamsucces

Eén van de meest gestelde vragen die ik krijg van ondernemers/leiders is:


"Hoe zorg ik ervoor dat mijn team doet wat er verwacht wordt zonder dat ik zelf verzand in details en constant in de operatie zit?".


Met andere woorden hoe bouw ik een succesvol team dat de resultaten boekt die ik voor ogen hebt en ik tijd krijg om me te focussen op groei en de volgende stap?

  • Het antwoord vind je in deze Checklist!
50%
Vul je emailadres in en je ontvangt de checklist direct in je inbox!
Download hier
Testimonial Thehappyleadercompany.com

"Je laten coachen door Romilde levert vanaf dag 1 winst op, voor jezelf en dus ook voor jouw team(s)."

Coen Louwerse - CEO
"Je tips hangen naast mijn scherm ;)"
“Ik heb zeker wat gedaan met de tips uit je training! Ik ben bezig met de jaarplannen/doelen voor 2021. Ik merk dat dit ze goed doet en dat we daarbij ook echt beter de samenhang gaan zien. Verder helpt het me om dagelijks stil te staan bij de doelen voor die dag en met hierdoor niet alleen te laten leiden door de 'waan van de dag'. Dat blijft soms nog lastig, maar ik heb het zeker scherp. Je tips hangen naast mijn scherm ;)”
Testimonial gratis training
Anoniem (privé bericht)
"Genoeg input om ook meteen al mee aan de slag te gaan!"
ik ben erg blij met de input die ik gehad heb. Op sommige punten bevestigend en op andere punten heb ik juist eye-openers gekregen. Genoeg input om ook meteen al mee aan de slag te kunnen gaan!”
Testimonial gratis training
Kim Koenen - Marketingmanager ICN Solutions B.V.
"Hele concrete training met goede handvatten voor leiderschap"
"Ik heb bij Romilde de leiderschapstraining gevolgd. Hele concrete training met goede handvatten voor (beginnend) leiderschap. Romilde is een fijne sparringspartner en pakt het heel persoonlijk aan, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Zeker aan te raden!"
Testimonial gratis training
Maggy Schaap