Aanbevelingen van andere Leidinggevenden

Testimonial Thehappyleadercompany.com
"Je laten coachen door Romilde levert vanaf dag 1 winst op, voor jezelf en dus ook voor jouw team(s). Haar programma maakt zaken in zeer korte tijd duidelijk, op een pragmatische wijze waardoor je het eigenlijk per direct in de praktijk kunt brengen. Naast kennis van zaken en een goede coaching, is Romilde ook erg plezierig in de wijze waarop zij communiceert. Wat mij betreft een aanrader voor vele leidinggevenden, zowel voor de beginnende als de meer ervarene onder ons!"
Coen Louwerse | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial Thehappyleadercompany.com
"Als leidinggevende was ik op zoek naar een coach die mij direct met vraagstukken uit de praktijk kon gaan helpen. Wanneer ik een vraag had wilde ik die kunnen stellen aan een coach en vervolgens zelf aan de slag gaan in het team. Dat is gelukt! Ik ben erg blij met Romilde en het platform om direct een bericht te sturen naar Romilde werkt erg goed. Je krijgt snel een reactie en als het nodig is om vervolgens nog te bellen dan is dat ook mogelijk. Het programma is praktisch ingericht met goede voorbeelden en goede opdrachten om jezelf en het team in kaart te brengen."
Marsha ter Weijden | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial Thehappyleadercompany.com
"Als leidinggevende is het erg fijn, nuttig en leerzaam om te kunnen sparren met Romilde. Fijne gesprekken, ze is praktisch ingesteld en in de discussie kijkt ze vanuit meerdere invalshoeken. Uiteindelijk geeft je dit meer houvast in de praktijk en ben ik verder gekomen als manager. En dat was het doel. Kan Romilde iedereen aanbevelen!"
Erik Dijkman| ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial Thehappyleadercompany.com
"Het programma van Romilde 'Succesvol Leidinggeven' heeft mij enorm geholpen. Het is een zeer behapbaar programma. De informatie is niet gecompliceerd en de modules zijn direct toe te passen op de praktijk. Het is een logisch programma van letterlijk start bij A en eindigt bij Z. De opbouw ervan is fijn. Aan het einde van de rit geeft het je zelfvertrouwen, kennis, en krijg je het resultaat terug op de werkvloer. Het maakt je werkdag fijner maar ook je team heeft er baat bij. Ik raad het iedereen om mij heen aan! Ook de teamleiders in mijn team starten hier nu binnenkort mee, zodat ook zij de juiste handvatten krijgen in hun carrière. Bedankt Romilde!"
Macarena Vicuna Miranda| ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial gratis training
"Ik heb bij Romilde de leiderschapstraining gevolgd. Hele concrete training met goede handvatten voor (beginnend) leiderschap. Romilde is een fijne sparringspartner en pakt het heel persoonlijk aan, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Zeker aan te raden!"
Maggy Schaap| ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial Thehappyleadercompany.com
"Ik kan Romilde van harte aanbevelen. Naast een goede methodiek om teams beter met elkaar samen te laten werken, is ze in staat om snel tot de kern te komen van het probleem bij bedrijven maar ook bij mensen. Daarnaast is het prettig om met haar hier over te sparren en houdt de betrokkenheid niet op na afronding van het traject."
Bas van Petten| ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial Thehappyleadercompany.com
"After attending a short workshop a couple of months ago, I knew I wanted to ask Romilde for a team building day with my team. The goal was for the team of managers to work closer together, by understanding themselves and each other. Romilde and her training exceeded my expectations. By getting to know your own personality and the similarities and differences with the people around you there is much more awareness of behaviour and perceived behaviour. We are now taking small steps to reach our team goals, thanks to the realisations at Romilde's training!"
Rachèl Ottenhoff | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial Thehappyleadercompany.com
"Romilde heeft voor ons een leuke interactieve teamtraining verzorgd. Met haar wereld van verschil hebben we inzicht gekregen in de verschillende persoonlijkheden binnen ons team. De training is erg waardevol en hierdoor zijn wij anders gaan kijken naar de rollen en functies binnen het team. Romilde weet snel een vertrouwde omgeving te creëren en gebruikt voorbeelden uit haar eigen leven. Haar persoonlijke en betrokken manier van werken zorgt ervoor dat zij alle onderwerpen bespreekbaar kan maken. Zij communiceert op een directe manier waardoor zij snel tot de kern komt en de juiste inzichten kan verkrijgen. Op dit moment werken wij nog steeds op een prettige manier samen en ondersteund zij mij het beste uit het team te halen."
Marenne Baas | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Testimonial Thehappyleadercompany.com
"Ons marketingbureau is in vier, vijf jaar tijd gegroeid van niks naar ruim 20 mensen. We merkten dat onze structuur en samenwerking niet helemaal meer pasten bij onze omvang. Met die uitdaging zijn we medio 2019 bij Romilde terecht gekomen. Romilde is met de stofkam door het bedrijf gegaan. Ze heeft intensieve gesprekken gevoerd met onze mensen, zowel individueel als in groepsverband. Hier is een heldere analyse & plan van aanpak uitgekomen, gericht op finetuning van de samenwerking. Onder begeleiding hebben we de adviezen doorgevoerd binnen het team. Met als resultaat: een echte professionaliseringsslag. Dit heeft gezorgd voor structuur, meer duidelijkheid en betere onderlinge communicatie. Hierdoor zijn we als team klaar voor verdere groei. Romilde is deskundig, persoonlijk, recht door zee en zeer oplossingsgericht. Iedereen die aan de slag wil met professionalisering en verbetering van teams, kan ik adviseren om contact met haar op te nemen."
Sietse Kingma | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer aanbevelingen lezen?